VIDEO EXCLUSIV Mai tare ca Andreea Marin! Diana Bart a călcat pedala de acceleraţie, dar a rămas cu permisul în buzunar

10 aprilie 2014 19:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri de la ora 22.30, la Prima Tv, nu a avut atâta ghinion în trafic ca Andreea Marin. Deşi a călcat şi ea prea tare pedala de acceleraţie, bruneta a reuşit să-i convingă cu şarmul ei pe oamenii legii să-i lase permisul în buzunar.

Andreea Marin va ajunge în instanţă după ce s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile. Ea a contestat procesul verbal pe care i l-au făcut poliţiştii în urmă cu aproape o lună. A gonit prin oraş cu 104 kilometri la oră într-o zonă unde limita de viteză era 50 de kilometri. Diana Bart a avut mai mult noroc la volan. Frumoasa prezentatoare a emisiunii Click!, difuzată zilnic de luni până vineri de la 22.30 la Prima Tv, a povestit în ediţia de joi a producţiei că oamenii legii au fost îngăduitori cu ea, chiar dacă a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

"Eu rulam pe autostrada Bucureşti-Ploieşti cu 179 km la oră. Argumentul cu care i-am «convins» pe poliţişti a venit în momentul în care le-am prezentat actele. S-au uitat mai bine în buletin şi au văzut că era ziua mea de naştere. Am scăpat basma curată. Mi-au dat, ce-i drept, o mică amendă, pentru că nu purtam centura de siguranţă", a explicat Diana Bart. 

Citeşte şi:

Andreea Marin se judecă cu Poliţia pentru carnet

Mai multe