VIDEO EXCLUSIV Mariana Calfa l-a iertat pe Gheorghe Gheorghiu! Cine a ajutat-o să treacă peste ura fără margini purtată artistului

23 aprilie 2014 19:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Pictoriţa Mariana Calfa susţine că a reuşit să treacă peste durerea provocată de despărţirea de Gheorghe Gheorghiu. Fosta iubită a artistului a mărturisit că a reuşit să treacă peste ura fără margini pe care o simţea faţă de cântăreţ cu ajutorul preotului.

Pictoriţa Mariana Calfa s-a resemnat şi chiar a descoperit că poate fi fericită şi singură. „Iertarea" este unul dintre atributele cheie care au ajutat-o. Şi-a iertat toţi duşmanii, toţi foştii iubiţi, inclusiv pe Gheorghe Gheorghiu, cel care, spune ea, i-a făcut cel mai mult rău.

„L-am iertat şi pe Gheorghe Gheorghiu, cel care mi-a făcut cel mai mare rău, a încercat să mă distrugă", spune Mariana Calfa, fosta iubită a cântăreţului în perioada 2006 - 2011

La 43 de ani, Calfa îşi imaginează că are, de fapt, 16 şi trăieşte ca atare: fără iubit, fără planuri de măritiş şi de copii. Merge în vacanţe cu prietenele şi se distrează cât cuprinde.

„Nu vreau să mă maturizez, îmi retrăiesc adolescenţa. Când o să fac 17 ani vă anunţ", a promis pictoriţa de la castel.

Mai multe