VIDEO EXCLUSIV «N-am dormit toată noaptea. Îmi tremură mâinile...» Ştefan Stan a fost victima unei farse de zile mari

1 aprilie 2014 14:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Ştefan Stan a trecut prin emoţii mari. De aseară, imediat după miezul nopţii, câştigătorul primei ediţii a concursului „Vocea României", n-a avut linişte!

Şi asta pentru că i-a fost pusă la cale o farsă de zile mari, iar cântăreţul a picat în plasă!

Sub pretextul existenţei unui filmuleţ compromiţător, Ştefan Stan a fost abordat de reporterii Click!.

„Spuneţi-mi despre ce este vorba. Corect este să daţi şi părerea mea, indiferent despre ce subiect este vorba", a fost răspunsul lui Ştefan.

Pentru a fi cât se poate de credibili, am lansat varianta unui filmuleţ în care Ştefan apare alături de o domnişoară, în ipostaze extrem de intime, ştiut fiind faptul că el are mare trecere în rânsul sexului frumos.

Zis şi făcut, numai că Ştefan n-a avut linişte toată noaptea şi, dis-de-dimineaţa am luat legătura din nou cu el. I-am propus o întâlnire la redacţie, pentru a-i arăta filmuleţul. A acceptat imediat.

Noi am filmat câteva cadre în întuneric şi, la final o foaia A4 pe care era scris mesajul „Păcăleală de 1 aprilie".

Cum Ştefan Stan nu s-a gândit niciun moment la data de azi, gluma a mers ca pe roate.

A venit în redacţie, s-a aşezat în faţa laptopului dornic să vadă imaginile cu pricina şi, după aproximativ 30 de secunde, s-a schimbat la faţă...

„Incredibil ce mi-aţi făcut! Nu pot să cred! N-am dormit toată noaptea. Mă gândeam cine, ce, cum, când.... Groaznic a fost! Uitaţi-vă cum îmi tremură mâinile...", a fost reacţia lui Ştefan.

Mai multe