VIDEO EXCLUSIV Oana Roman: Doctorul care m-a nenorocit n-a mai dat niciun semn

26 mai 2014 20:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Roman îi cere explicaţii medicului care i-a efectuat operaţia de cezariană şi din pricina căreia a fost la un pas de tragedie. La trei luni de când a adus pe lume o fetiţă, Oana vrea să afle adevărul despre felul în care a decurs intervenţia şi de ce a făcut infecţia care putea să o omoare.

Oana Roman îl atacă pe medicul care a asistat-o la naştere şi care i-a pus viaţa în pericol. Fiica cea mică  lui Petre Roman a povestit că a trecut prin alte două intervenţii după ce operaţia de cezariană i-a cauzat o infecţie, care nu mai avea mult şi i-ar fi putut perfora intestinul.

Din acest motiv, Oana a fost la un pas să amâne două evenimente importante din viaţa ei: nunta şi botezul fiicei ei, Maria Izabel. La mai bine de trei luni de la operaţia de cezariană, vedeta continuă să-şi pună întrebări despre modul în care a născut şi mai ales de ce a ajuns în această situaţie.

Vedeta consideră că spitalul în care a fost internată să nască nu are nici o vină, întrucât doctorul care a asistat-o la cezariană este un medic care lucrează la un spital de stat. Mai mult, ea explică şi că a dorit să o asiste acesta, deoarece avea încredere în el. Acum, ea este dezamăgită de medicul respectiv cu care n-a avut încă o discuţie despre acest subiect.

Marius îi este alături Oanei în permanenţă

"Spitalul la care am născut nu are nici o implicare în problemele mele, deoarece eu am ales să nasc cu doctorul meu, care vine de la un spital de stat şi care a venit cu echipa lui! Acest doctor cu care eu am sperat să am o discuţie faţă în faţă şi care, să mă caute măcar să-mi dea o explicaţie, să se justifice sau nu, pentru situaţia în care m-a adus... Nu a mai dat nici un semn şi nu a încercat un dialog cu mine, deşi eu am spus public că aştept să discut cu el înainte să iau orice măsuri în ceea ce îl priveşte!", a scris Oana Roman pe Facebook.

Fiica lui Petre Roman susţine că nu vrea ca şi alte femei să treacă prin aceeaşi situaţia ca ea. "Vreau ca nici o altă femeie să nu mai aibă de suferit din cauza lui, drept care, deşi încă mă recuperez şi fizic, dar mai ales psihic... o să vă povestesc, zilele următoare, cât se poate de clar, exact ce mi s-a întâmplat, încercând să aflu dacă este vorba de malpraxis, de neglijenţă, de nepăsare sau dacă există vreun alt motiv, pentru care eu am trecut prin ceea ce am trecut!", a mai scris Oana pe reţeaua de socializare.

Contactat telefonic de Click!, doctorul care i-a făcut cezariană, Gabriel Lemnete, spune că nu crede că Oana Roman se referă la el. "Oana Roman nu a pronunţat numele meu, aşa că nu vreau să fiu citat. Într-adevăr, cam la zece zile de la operaţie, m-a sunat să-mi spună că i-a apărut un hematom, dar nu a venit la mine. Probabil a mers la alţi medici", s-a mulţumit să ne declare medicul cu care a născut Oana Roman.

Oana Roman (38 ani) şi-a comandat verighetele, weekendul trecut, la Târgul de nunţi. Ea a vizitat standul firmei de bijuterii pe are o deţine Diana Bişinicu şi a ales verighetele pentru nunta cu Marius.

Oana și Marius au comandat verighetele pentru nunta lor din iunie

"I-am recomandat un model foarte frumos, dar i-am arătat mai multe modele. În final şi-a ales ce i-a plăcut cel mai mult. Vor fi din aur alb, cu minimum 10 diamante. Aşteptăm să se hotărască dacă punem diamante şi de jur împrejur sau rămân doar cele 10", ne-a spus Diana Bişinicu. Cântăreaţa spune că i-a recomandat şi lui Marius diamante pe verighetă, însă acesta a refuzat. Ultima fiţă esta ca şi bărbaţii să poarte diamante, însă negre. Verigheta Oanei va costa 1.300 euro cu 10 diamante, dacă va alege cu mai multe diamante preţul s-ar putea ridica la peste 2.000 euro.

Mai multe