VIDEO EXCLUSIV Răzvan Ciobanu s-a «reinventat» cu noua colecţie

6 decembrie 2011 19:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Răzvan Ciobanu a revenit cu o nouă colecţie, după o perioadă de pauză. Noul stil a fost catalogat de anumite voci ca o „renaştere” a designerului, iar creatorul de modă recunoaşte că este o „reinventare a brandului personal”.

„E o reinventare a brandului Răzvan Ciobanu. Nu ştiu dacă am renăscut neapărat, cred că era o continuare firească. Am luat o pauză, am învăţat mult în timpul ăsta, am lucrat mult pentru alţi designeri, am acumulat experienţă. Sper să se fi văzut o creştere profesională... Această colecţie este viziunea mea despre siluetă, despre cum poţi transforma lucrurile, despre cum o femeie de 40 de ani poate să poarte o rochie asemănătoare cu a unei femei de 20 de ani”, a declarat designerul Răzvan Ciobanu, pentru Click.ro.

Designerul a trecut printr-o perioadă dificilă, dar acum a descoperit că are numeroşi prieteni adevăraţi.

„Am o grămadă de prieteni noi, am o grămadă de oameni care m-au ajutat din prietenie. Aceştia sunt prietenii mei. Toţi oamenii care mi-au fost alături pentru show-ul ăsta, toate modelele cu care lucrez de aproape 20 de ani, prietenii noi pe care i-am căpătat în ultima perioadă, toţi oamenii aceştia sunt speciali în viaţa mea”, a mai spus Răzvan Ciobanu.

Vezi noua colecţie a lui Răzvan Ciobanu:

Citeşte şi:

Sandra Stoicescu, femeia care l-a salvat pe Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu îşi prezintă noua colecţie pe Facebook

Răzvan Ciobanu: "Mă revoltă paradele gay, mi-ar veni să dau cu roşii"

Mai multe