VIDEO EXCLUSIV Sasha Lopez şi Ale Blake au dat din nou lovitura! Cum sună noua lor piesă

26 martie 2014 22:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Sasha Lopez a lansat videoclipul piesei „Kiss you", interpretată de Ale Blake şi Broono, care promite să spargă topurile din această vară. Cei doi cântăreţi au declarat în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii Click! că noua melodie sună promiţător şi că se anunţă a fi un hit.

Sasha Lopez a declarat la Click! că această piesă a este produsă de casa de discuri a Innei, cu care sunt foarte buni prieteni.

„La această piesă s-a lucrat cu producători din afară. Producătorul este Vlad Lucan şi piesa a fost compusă de Corey Chorus şi Thomas Troelsen, care au lucrat la piesele Rhiannei şi cu Inna. Este primul videoclip semnat Global Records, casa de discuri a Innei.

Suntem colegi, suntem prieteni. Filmările la videoclip au durat aproape 20 de ore. America Latină o percepe foarte bine şi deja s-a început licenţierea acesteia", a declarat Sasha Lopez.

Ale Blake a precizat că filmările pentru clipul „Kiss you" au reprezentat o provocare, însă este fericită că, deşi s-a muncit mult, rezultatul este unul excepţional.

„Pentru mine a fost o provocare acest clip, în care eu am fost personaj principal. Coregraful meu a fost Cristian Miron, alături de care am muncit foarte mult. E o piesă frumoasă, cu fete frumoase, de vară, e o piesă bună. Părerile au fost pozitive", a spus Ale Blake.

Sasha Lopez și Ale Blake sunt acum nr.1 în lume. Sasha Lopez a reuşit în 2 ani să devină cunoscut în întreaga lume şi să vândă peste 500.000 de albume. Sasha Lopez, pe numele sau real Serge Istrati, a avut o ascensiune uluitoare. Muzica lui a ajuns în cluburi, alături de cei mai difuzaţi artişti internaţionali.

Mai multe