VIDEO EXCLUSIV! Vezi ultima prezentare de la Bucharest Fashion Week!

4 decembrie 2011 10:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Bucharest Fashion Week face parte din circuitul internațional, alături de Paris Fashion Week, Milano Fashion Week, London Fashion Week, Madrid Fashion Week urmând a fi transmis pe Fashion TV în 193 de țări. Evenimentul reunește cei mai mari specialiști în hair-styling, make-up și peste 100 de modele.

Giada Curti a prezentat la BFW , colecţia pe care urmează să o ducă şi la New York Fashion Week . Încălţămintea a fost asigurată de Mihai Albu. George Hojbota, a facut un super show cu colecţia sa , extrem de avangardistă, negrul predominand. Corsetele cu taieturi deosebite şi accesoriile de cap au fost foarte apreciate de public .

Carmen Emanuela Popa - toata colecţia a fost conturată printr-o singură culoare - alb , însă cu ajutorul unor texturi precum tafta, dantela, pene sau tull. Cei de la BSB au încântat prin ţinutele casual, colorate şi prin mixajele vestimentare. Kasta Morrely - s-a inspirit din perioadele îndepărtate , din lumea prinţeselor.

Laura Olteanu - în prima parte a prezentarii au fost admirate rochiile de seară, realizate din piele ecologică, dantela şi aplicaţii de pietre swarovsky , iar în a doua parte , rochiile de mireasă extrem de lucrate şi accesorizate au impresionat audienţa!

Mai multe