VIDEO EXCLUSIV Zăvo: «M-am sucit, le dau în judecată să înfunde puşcăria»

24 aprilie 2014 20:13   Actualitate
Ultima actualizare:

S-au bucurat degeaba. Oana Zăvoranu nu le mai iartă pe vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, cu care era dispusă să ajungă la o înţelegere pentru a-şi recupera banii. Acum, le vrea la închisoare şi cere şi aproape un milion de euro de la ele.

După doi ani de procese, Oana Zăvoranu (40 de ani) a vrut să-şi încheie socotelile cu cele care au uşurat-o de o sumă uriaşă de bani şi sunt acuzate acum de înşelăciune. Avocatul Oanei, Viorel Mocanu, a lansat în urmă cu două zile ipoteza unei înţelegeri amiabile între cele două părţi. La termenul de ieri al procesului, care a avut loc la Tribunalul Ilfov, apărătorii părţilor implicate chiar au vorbit despre o împăcare.

"Am discutat cu clienta mea pentru o înţelegere. Iniţial, Oana nu a vrut să audă de aşa ceva, însă în cele din urmă a acceptat. De asemenea, inculpaţii au spus în instanţă că ar dori să se împace cu noi, dar şi cu toate părţile implicate în acest dosar", ne-a declarat Viorel Mocanu, avocatul Oanei Zăvoranu.

Roxana Lider şi Minca Rada, cunoscute ca vrăjitoarele Vanessa şi Melissa ar fi putut scăpa de puşcărie

Acesta a mai precizat că Oana vrea să-şi recupereze paguba de 450. 000 de euro (n.r. - casă, maşini, bani, bunuri cedate vrăjitoarelor în 2011), dar cere şi daune morale în valoare de 450. 000 de euro. Aşa că, bruneta le-ar fi putut scăpa de puşcărie pe Roxana Lider şi Minca Rada, cunoscute ca vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, cu condiţia să-şi primească toţi banii ceruţi.

Cu toate că Oana Zăvoranu părea mai hotărâtă ca oricând să treacă peste toate problemele pe care le-a avut cu vrăjitoarele, ieri, aceasta s-a întors brusc la 180 de grade. "M-am sucit, nu le mai iert, m-am răzgândit. Vreau să le văd la puşcărie, vreau să-mi dea şi banii", a declarat pentru Click! Oana Zăvoranu.

Anamaria Prodan, la un pas să fie adusă pe sus de poliţişti

Anamaria Prodan a avut mandat de aducere la Tribunalul Ilfov pentru că a lipsit la precedentele şedinte la care a fost citată. Ca să nu fie pusă într-o situaţie delicată, soţia lui Reghe s-a grăbit ieri să ajungă la timp la proces. Impresara a fost audiată ca martor în dosarul vrăjitoarelor, unde a povestit tot ce a pătimit prietena ei, Oana Zăvoranu.

"Oana mi-a spus că una dintre rudele vrăjitoarelor, un bărbat, a ameninţat-o, spunându-i că dacă nu aduce restul de bani o să-i taie tendoanele, o să o blesteme", a spus Anamaria Prodan în faţa judecătorului. Tot ca martor, a fost audiată , ieri, şi Andreea Tonciu.

Oana Zăvoranu şi noul «pretendent» fac primele precizări despre relaţia lor

Oana Zăvoranu a terfelit-o pe Anda Adam din cauza iubitului

Oana Zăvoranu l-a înşelat pe Tomer cu un prieten al lui Steven Seagal?

Mai multe