VIDEO Fiul lui Călin Geambaşu, muşcat de un câine. Imagini şocante!

25 septembrie 2013 14:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Davin, fiul în vârstă de 4 ani al artistului Călin Geambaşu, a fost muşcat de un câine în timp ce micuţul încerca să se împrietenească cu patrupedul.

Fiul de 4 ani a lui Călin Geambaşu a fost muşcat de un câine. Momentul a fost filmat chiar de artist. Puştiul artistului a încercat să-i intre în graţii unui maidanez care se odihnea pe marginea unui drum. La un moment dat, câinele a sărit asupra micuţului şi l-a muşcat. Imaginile şocante au fost difuzate azi la "Acces direct" în cadrul unei discuţii incendiare despre soarta maidanezilor.

Aflat în platoul emisiunii, Călin a ţinut să spună că el nu doreşte moartea maidanezilor şi că la iniţiativa dr. Monica Pop a semnat o petiţie prin care patrupedele să nu fie bătute sau eutanasiate. "Am o poziţie de mijloc, nu doresc nici moartea lor, dar nici nu  îi mai vrem pe străzi...", a spus Călin Geambaşu.

Artistul a mai povestit cum a salvat un câine într-un lac îngheţat în luna februarie. În platou, discuţia despre maidanezi a încins spiritele între Monica Tatoiu şi senatorul Marius Marinescu.

Mai multe