VIDEO Gestul incredibil al unei tinere după ce a fost părăsită înainte de nuntă

5 ianuarie 2015 18:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Să fii părăsit cu numai câteva zile înainte de nuntă este un moment cu adevărat tragic, dar o tânără din SUA a demonstrat că a reuşit să treacă peste necaz şi a dat dovadă de multă tărie, ba chiar a făcut ca totul să pară amuzant.

Gestul lui lui Shelby Swink, o tânără de 23 de ani, a impresionat o lume întreagă, scrie The Independent.

Femeia urma să se căsătorească cu logodnicul ei, cu care avea o relaţie de 4 ani, dar acesta s-a decis sa o părăsească cu doar câteva zile înainte de nuntă.

"Mai erau şase zile până la nuntă, când logodnicul meu mi-a spus că se gandeste serios să o anuleze. Următoarea zi a venit şi mi-a spus că nu mă mai iubeşte şi că nu vrea să-şi petreacă restul vieţii cu mine", a povestit Shelby, conform aceleiaşi surse citate.

Modul în care a decis să treacă peste momentul de impas din viaţa ei a fost demn de admirat. La sfatul fotografului, Shelby s-a hotărât să organizeze o şedinţă foto în care pur şi simplu îşi transformă rochia de mireasă într-o pânză de vopseluri.

"Trash the dress" ("distruge rochia") s-a numit sesiunea foto în care mireasa, alături de rude si domnişoare de onoare s-au lăsat imortalizaţi în timp ce hainele de nuntă le erau împroşcate cu vopsea.

"Iniţial am crezut că este o nebunie, este o rochie extrem de scumpă", a mărturisit tânăra.

Mai multe