VIDEO Incredibil! Condamnată la moarte pentru că a fost violată de patru bărbaţi când avea 13 ani!

4 iunie 2013 9:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Kainat Soomoro din Pakistan a fost violată de patru bărbaţi în 2007, când avea numai 13 ani. Fata a fost condamnată la moarte de propria familie pentru a scăpa de ruşine.

Dar restul rudelor au refuzat să îi întoarcă spatele şi au sprijint-o când Kainat, numită "virgina neagră" de cei din satul natal, a hotărât să sfideze legile morale care guvernează Pakistanul şi să îşi facă dreptate în justiţie.

Familia a avut de suferit enorm. Pe lângă faptul că au fost obligaţi să îşi părăsescă satul, tatăl şi unul dintre fraţii adolescentei au băuţi, iar un alt frate a fost omorât.

Datorită sistemului pakistanez, care consider victima vinovată, cei patru bărbaţi au fost achitaţi.

În ciuda faptului că fata a făcut numeroase apeluri, judecătorii insistă că acuzaţiile aduse de ea sunt "fabricaţia propriei imaginaţii".

Mai mult, bărbaţii care au violat-o se întreabă de ce a povestit familiei cele întâmplate, când putea să tacă.

Kainat şi familia ei, care spun că au pierdut totul în urma încercărilor de a îşi face dreptate, locuiesc acum într-un apartement mic de două camere în cel mai mare oraş din Pakistan, Karachi.

Documentarul a avut premiera în iarnă la Festivalul de Film de la Sundance şi a fost difuzat recent pe micile ecrane americane.

Mai multe