VIDEO INTERZIS MINORILOR! Bobonete, dezlănţuit! «Vrei s-o **** pe Laura Cosoi? Ia-i o Fanta la doi litri!»

12 februarie 2013 7:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Bobonete, alias Bobo, din serialul Las Fierbinti, a avut recent un spectacol de stand-up comedy în care a lăsat la o parte toată cenzura şi a încercat să-şi facă publicul să râdă cu lacrimi.

Actorul, zis Bobo, a vorbit despre nenumărate lucruri însă la un moment dat făcut referire la o întâlnire dintre Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, şi el, la cinematograf.

“Am nimerit langa fosta gagica a lui Smiley, Laura Cosoi, la un moment dat, nu ne cunosteam, aici in cinema, tot filmul m-am uitat la ea sa ii dau de inteles ca ceva nu e in regula. La final s-au aprins luminile si mi-a zis: ‘mai, inteleg ca m-ai recunoscut, dar te-ai uitat la mine asa insistent si m-ai deranjat’. Si i-am zis: ‘mai, mortii ma-tii, mi-ai baut tot sucul’. Deci mi-a baut un litru de de cola. Am vrut sa il sun pe Smiley sa ii spun: ‘Ma, vrei s-o f**i in cur? Ia-i o Fanta la doi litri jumate, e disperata dupa gaz’. Un litru de cola mi-a baut”, a spus Bobonete.

Cuvintele sale, deşi vulgare, au stânit râsul celor aflaţi în sală. Din imagini se poate vedea că printre spectatori a fost şi Horia Brenciu şi Alice.

ATENŢIE, LIMBAJ VULGAR! INTERZIS MINORILOR!

VIDEO Minutul 16.07

Mai multe