VIDEO Iubitul Zăvorancei: "Oana este acasă. Eu decid pentru ea, inclusiv pentru deces"

12 decembrie 2012 6:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Internarea de urgenţă a Oanei Zăvoranu a făcut vâlvă în toată presa din România şi multă lume a speculat că bruneta ar fi avut de gând să se sinucidă.

Motivele concrete pentru care a ajuns în spital au fost decoperite în exclusivitate de Click, însă se pare că Oana este mai puternică decât oricine s-ar fi aşteptat.

Cu toate acestea, anunţul externării Oanei Zăvoranu a fost făcut în cadrul emisiunii Un Show Păcătos de ieri, spre surprinderea invitaţilor lui Capatos.

"Aceste lucru nu se poate întâmpla. Nimeni nu-şi dă voie să pleci de la Terapie Intensivă, imediat ce te simţi mai bine" a declarat psihologul Hanibal Dumitraşcu în emisiunea mai sus menţionată.

Veste a afost confirmată şi de iubitul Oanei, Răzvan.

"Acum o oră şi jumătate am reuşit să o văd. Am luat-o pe semnătura mea, eu decid pentru ea, inclusiv pentru deces", a declarat Răzvan la Kanal D.

"Povestea cu consumul de droguri este o aberaţie lansat de oameni răi. Nu înţeleg de ce acum în prag de sărbători se fac astfel de speculaţii. Oana nu bea, Oana nu fumează, de droguri nici nu poate fi vorba. Nu vreau ca lumea să înceapă să creadă că Oana a ajuns să se drogheze" a mai spus el.

VIDEO

Mai multe