VIDEO Moment incredibil pentru Andra în timpul unui concert! Fiul ei a emoţionat-o până la lacrimi

19 august 2013 5:53   Actualitate
Ultima actualizare:

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} Andra a trăit emoţii incredibile chiar în timpul unui concert. Măruţă nu a ţinut cont de faptul că Andra cânta pe scenă, în faţa a sute de spectatori, şi s-a gândit să-i ofere acesteia o floare într-un mod inedit.

Hotărât să-şi surprindă soţia, acesta a apelat la cel mai frumos mesager al dragostei: la băieţelul lui şi al Andrei. Îndrumat de pe margine de Cătălin, micuţul nu s-a speriat nici de mulţimea de spectatori şi nici de dansatoarele care se agitau pe scena.

Vizibil emoţionată, Andra şi-a strâns copilul în braţe şi i-a mulţumit pentru floare.

Întreaga scenă a fost filmată de pe margine, aşa că artista nu a ezitat să împărtăşească emoţiile trăite în timpul concertului şi cu prietenii de pe Facebook, cărora le-a mărturisit că acela a fost „cel mai emoţionant moment” de când cântă.

“Astazi am trait unul dintre cele mai emotionante momente de cand cant, fiul meu David m-a surprins pe scena cu o floare, este tot ce isi poate dori o mama de la fiul ei.

Si pentru ca va iubesc, am vrut sa va impartasesc acest moment din viata mea.

Va iubesc!”, a scris artista pe Facebook.

Filmuleţul postat pe pagina de socializare a Andrei a strâns peste 11.000 de like-uri şi sute de comentarii.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit în 2008, iar în 2011 au devenit părinţii unui băieţel pe nume David. Cei doi spun că-şi doresc foarte mult să mai aibă şi alţi copii.

VIDEO

Mai multe