VIDEO Monica Bârlădeanu are un «proiect secret» în România. Ce filmează actriţa

27 septembrie 2013 7:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica Bârlădeanu a revenit în ţară pentru un nou proiect alături de trupa rock Robin and the Backstabbers. Frumoasa brunetă va filma împreună cu aceştia videoclipul unei noi piese.

Vedeta a postat pe internet câteva imagini de la filmări, cu precizarea că este vorba despre un "proiect secret cu Robin and the Backstabbers".

Pentru a-şi bucura fanii le-a dezvăluit acestora şi câteva versuri din piesa celor de la Robin and the Backstabbers.

"O fată mov mă aşteaptă intr-o maşină/ Fără nicio amintire şi fără nicio vină/ O viaţă nouă aşteaptă sub rugină", sunt versurile postate de Monica Bârlădeanu.

Versurile, asociate cu imaginea în care Monica apare într-o maşină, cu o mimă extreme de serioasă, chiar tristă ne face să credem că este vorba despre o nouă baladă a rockerilor. Monica Bârlădeanu nu a oferit însă mai multe detalii despre rolul pe care-l joacă în videoclip.

Robin and the Backstabbers este o formație românească de pop melodramatic din București, fondată în 2010. Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. Robin and the Backstabbers a lansat un singur album de studio, intitulat Bacovia Overdrive.

VIDEO Imagini de groază! Monica Bârlădeanu, în ipostaze inimaginabile!

Bobby Păunescu, despre Monica Bârlădeanu: «Era o fată simplă, studentă la Drept»

Monica Bârlădeanu: «Le admir pe femeile care au deja un copil»

Mai multe