VIDEO Nebunie curată! A dat 12.000 de euro ca să arate ca Dracu'

12 februarie 2014 11:38   Actualitate
Ultima actualizare:

De la limba bufurcată, la colţii ascuţiţi şi la coarnele care îi ies din frunte, un bărbat din Anglia arată exact cum şi-ar imagina mulţi un demon.

Diablo Delenfer, de 43 de ani, a cheltuit o mică avere pentru a fi imaginea leită a diavolului şi toate operaţiile au fost făcute fără anestezie, pentru că modificarea corporală nu e licenţiată în Marea Britanie.

„Am fost conştient mereu. Vezi cum vine acul spre tine şi e foarte stresant. Dar nu poţi să te temi de durere, pentru că eşti Omul-Drac", a povestit el.

Pe numele real Gavin Paslow, Diablo a trecut printr-o intervenţie care i-a bifurcat limba, implanturi sub piele pentru coarne şi un tatuaj pe ochi care i-a făcut albul roşu, printre altele.

Dar nu are de gând să renunţe: "E ciudat, dar ăsta sunt eu. Am ales să fiu Omul-Drac pentru că nu mai era nimeni aşa. Nu sunt Satanist, e doar pentru amuzament".

Însă nu e o distracţie ieftină. De-a lungul anilor, Diablo a cheltuit peste 12.000 de euro şi chiar a comis fraude fiscal pentru a face rost de bani. În 2009, bărbatul a fost condamnat la 200 de ore de muncă în serviciul comunităţii după ce a fost prins că lua bani ilegal de la stat.

Deşi e mulţumit de cum arată, mai are un vis: "Vreau o coadă. Nu una sintetică, ci una adevărată, organic".

Aspectul fizic îi afectează însă relaţiile amoroase: "Caut pe cineva care să vadă în spatele măştii. Primesc multă atenţie însă şi mă amuză lucrul acesta. Unii oameni sunt speriaţi de mine, dar nu mă deranjează".

Mai multe