VIDEO O femeie goală a stat 2 ore înțepenită într-un horn. Iată ce căuta acolo!

6 ianuarie 2015 15:13   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie din Statele Unite ale Americii a încercat să intre în casa fostului iubit prin horn, însă din nefericire pentru ea a rămas înțepenită.

Americanca, a cărei identitate nu a fost dezvăluită presei, a venit la casa fostului partener de viață, Tony Hernandez, în toiul nopții, pentru a-și vedea cei trei copii. Pentru că nu i-a răspuns nimeni la ușă, ea s-a dezbrăcat la pielea goală, s-a urcat pe acoperișul casei și și-a dat drumul pe horn.

Din nefericire, femeia în vârstă de 35 de ani, din California, a rămas înțepenită între pereții hornului, așa că a început să strige după ajutor. Bărbatul s-a urcat și el pe acoperișul casei și a încercat s-o scoată de acolo cu ajutorul unui cablu, dar a fost la un pas să cadă de pe clădire, așa că a sunat la pompieri.

Echipa de intervenție a fost nevoită să dărâme șemineul pentru a o scoate pe femeie de acolo, operațiune foarte delicată ce a durat aproximativ două ore. Ulterior, Crăciunița întruchipată a fost dusă la spital, unde a fost tratată pentru răni minore.

Tony Hernandez, supărat că a rămas fără șemineul care îl costase o avere, a declarat polițiștilor că nu mai vrea să-și vadă fosta iubită prin preajma casei sale sau prin preajma copiilor.

Mai multe