VIDEO Politician rus, în urmă cu o lună: Kievul va doborî un avion de călători

19 iulie 2014 18:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Democrat-Liberal din Rusia, Vladimir Jirinovski, a prezis în urmă cu o lună că urmează ca un avion de călători să fie doborât în Ucraina, la intervenţia puterii de la Kiev.

Înregistrarea a fost făcută în data de 20 iunie şi a fost publicată pe site-ul PDLR, informează deschide.md.

"Vor începe luptele în Crimeea, ei vor prăbuşi un avion oarecare de pasageri şi toţi vor înceta să mai zboare cu avionul", a declarat Jirinovski.

"Eu şi în interviurile anterioare am spus că una dintre metodele de a tensiona situaţia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iată că în toamnă avem un Maidan uşor, iarnă un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, în februarie - cotitură şi preşedintele fuge. În martie - Crimeea, aprilie-mai - încep să se lupte în Doneţk şi Lugansk şi bombardează deja în iunie. Acum şi asta e puţin, trebuie doborât un avion. Adică toate acestea reprezintă un scenariu şi deloc nu este o aventură . Totul este făcut de Kiev şi de trupele lui speciale. Se lucrează după un scenariu stabilit de SUA: să se agraveze şi să se agraveze situaţia", a mai spus Jirinovski, potrivit sursei amintite.

298 de persoane au murit în accidentul de avion produs joi după-amiaza în estul Ucrainei, aproape de graniţa cu Rusia.

Mai multe