VIDEO Premieră Cortes featuring Connect-R!

22 ianuarie 2013 12:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Dacă primăvara este anotimpul iubirii, se pare că la final de iarnă din ce în ce mai multe personalităţi se pregătesc intens pentru noi aventuri, despărţindu-se şi iscând scandaluri spumoase.

Fiorul despartirilor a zguduit lumea mondena, furisandu-se si in lumea muzicala. Dar iata ca aici, ritmul este mai lent..alunecand de la R&B la raggae.

 Casa de discuri Roton lanseaza astazi primul single Cortes, un featuring ca un experiment chimic exploziv cu nimeni altul decat Connect-R. Piesa ‘Vedeta mea’ este inspirata dintr-o poveste reala, traita de curand de catre cei doi.

 "Am avut ghinionul sa fac cunostinta cu o femeie superba. Dupa o poveste de dragoste care parea prea buna ca sa fie adevarata...am descoperit ce ascundea sub rochiile ei mulate si tocurile cui – o aspiranta care nu isi dorea decat sa devina cunoscuta!" a inceput Cortes. "Ca si cum as fi fost victima unui episod din Tradati in Dragoste, Nimfa mea a incercat sa-l seduca pe prietenul meu, Connect-R. Atunci am inteles – ea nu facea decat sa incerce sa intre in clubul select pe usa secundara!" a continuat el.

 Connect-R a intervenit: "Pe iubita prietenului meu o interesau mai mult emisiunile mondene decat relatia cu el. A incercat sa ma desparta de Diana, logodnica mea si sa ajunga subiect de presa dar nu ii vom face placerea sa ii mentionam numele pentru ca, nu-i asa – regizorii suntem noi iar ea a pierdut rolul principal".

 "Am lasat aroma ei pacatoasa in spate si ne-am varsat of-ul in cerneala" ne-au marturisit cei doi. Iar ceea ce a iesit se numeste…HIT"

VIDEO

Mai multe