VIDEO Radu Banciu: «Halep este o tărăncuţă, Şarapova e o lady»

8 iunie 2014 20:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Realizatorul B1 TV Radu Banciu nu pare să fi fost impresionat de performanţa Simonei de la Roland Garros. Cunoscut ca o fire critică, acesta nu a dezavuat efervescenţa creată în ultimele zile în România de rezultatele numărului 3 mondial în clasamentul WTA.

Chiar dacă a pierdut finala împotriva Mariei Şarapova, Simona Halep a fost primită duminică în ţară precum o învingătoare. Într-o conferinţă de presă susţinută la Aeroportul Henri Coandă, sportiva de 22 de ani vorbit despre turneu, a mulţumit românilor pentru susţinerea şi dragostea arătată în ultimele două săptămâni şi a semnat autografe.

Toată arena Philippe Chatrier a asistat în picioare la înmânarea trofeului Simonei Halep (foto Reuters)

Se pare că această manifestare nu a fost pe placul lui Radu Banciu, care a avut propria opinie referitoare la fenomenul Halep. Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady", a spus realizatorul, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" de duminică.

Remarcele au continuat în aceeaşi notă, acesta spunând că Simona degeaba a ajuns în finală dacă a pierdut-o, că nu a bătut pe nimeni important în acest turneu şi că nu este de acord cu faptul că Simona este mândră că este româncă, într-o ţară în care 86% dintre cetăţenii ei nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta.

Mai multe