VIDEO Reacţia surprinzătoare a Deliei Matache după ce a fost acuzată că a cântat manele

30 iulie 2013 9:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Ca să-i arate lui Cornle Ilie de la Vunk că a fost pur şi simplu o glumă faptul că a intepretat câteva refrene din manele la un concert, Delia Matache i-a cântat solistului în acelaşi ritm, propria lui melodie. Delia Matache s-a filmat când interpretează piesa "Pleacă" şi i-a dedicat-o special lui Cornel.

Delia Matache susţine că nu s-a supărat după ce a fost acuzată că a coborât nivelul unui spectacol pentru că ar fi cântat câteva fragmente lăutăreşti. Ca să-i dea o replică "prietenească" solictului trupei Vunk, ea a filmat piesa "Pleacă" în varianta manea. Videoclipul, dedicaţie specială, a fost pus de cântăreaţă pe pagina ei de Facebook.

"Dragă Cornel ( Trupa Vunk ), ţi-am citit scrisoarea. Ce am făcut eu sâmbătă la Pantelimon a fost o glumă. Cum nu ai înţeles asta din prima, ţi-am aţaşat un video demonstrativ . Subliniez că este o GLUMă, îmi eşti drag! Te pup! ", a scris Delia pe pagina ei de socializare.

"Am o dedicaţie specială pentru tine mânca-ţi-aş guriţa ta. Hai nu te supăra. A fost o glumă, înţelege. Suntem colegi", i-a transmis Delia lui Cornel.

Mai multe