VIDEO Scandal monstru între Mihaela Moise şi Monica Gabor! «Am fost sechestrată de bodyguarzii Monicăi»

2 iulie 2013 17:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Moise şi Monica Gabor se cunosc de ani buni, dar nu au fost niciodată prea apropiate. Cu toate acestea, relaţia dintre ele a fost mereu în limitele normalului, o relaţie fireasă între un jurnalist şi o persoană publică. Asta până în acest weekend, când totul s-a schimbat radical.

Sâmbătă seară, cele două s-au întâlnit întâmplător la o terasă din Bucureşti, iar situaţia a degenerat atunci când Monica a mers la toaletă, pentru că se simţea rău. Mihaela a încercat să filmeze momentul, iar Moni a apelat la ajutorul bodyguarzilor personali pentru a o ţine la distanţă pe Meme, despre care a spus că devenise prea insistentă şi reprezenta o ameninţare pentru ea.

Mihaela a povestit cum au stat de fapt lucrurile, în exclusivitate pentru Click!

"Sâmbătă seară am ieşit cu nişte prieteni la o terasă din Herăstrău, unde se afla şi Monica, alături de Mădălina, prietena ei. Nu i-am acordat nici o atenţie toată seara, pentru că ieşisem la distracţie şi nu aveam nici o treabă cu ea. La un moment dat am ieşit la toaletă, care se află pe una dintre aleile parcului şi acolo am văzut-o pe Monica, pe care o ţinea de braţ prietena ei, pentru că se simţea foarte rău. Eu mi-am luat telefonul şi am încercat să o filmez, pentru că sunt jurnalist şi era un subiect", a spus aceasta.

Meme a mărturisit că fosta doamnă Columbeanu s-a închis în toaletă şi a petrecut acolo mai bine de 40 de minute, timp în care a dialogat cu prietena ei Mădălina prin sms şi cu angajaţii terasei, prin uşa de la toaletă.

Mihaela Moise ieşise în club cu prietenii, să se distreze, dar a avut parte de un incident neplăcut cu Monica Gabor (foto: arhiva personală)

"Monica a intrat în toaletă şi s-a închis acolo. A stat peste 40 de minute. Mădălina i-a transmis prin sms că sunt acolo cu alţi jurnalişti şi că filmăm tot. A venit chiar şi unul dintre angajaţii terasei să o întrebe cum se simte, pentru că toată lumea şi-a dat seama că îi era rău", a declarat aceasta.

Jurnalista a povestit că s-a retras de lângă toaletă şi a decis să o aştepte pe Moni pe aleea parcului, dar a avut parte de o surpriză neplăcută. Prietena ei, Mădălina Apostol a chemat bodyguarzii, care au bruscat-o şi au ţinut-o să nu mai filmeze.

"Am ieşit să o aşteptăm la ieşirea din parc. Mădălina a sunat după bodyguarzii Monicăi. Au venit 4-5 bărbaţi, iar doi dintre ei m-au ţinut de mâini, mi-au lovit telefonul şi m-au ţinut sechestrată mai bine de 10 minute, ca să nu pot merge după Monica, să o filmez. Ea a ieşit între timp şi a filmat-o una dintre prietenele mele. După ce s-a urcat în maşină, ei mi-au dat drumul", a spus aceasta.

Foarte deranjată de acest incident, Meme a spus că nu va lăsa lucrurile aşa şi îşi va căuta dreptatea în faţa legii. Aceasta va depune plângere la Poliţie împotriva Monicăi Gabor şi a bodyguarzilor acesteia şi speră ca situaţia să se rezolve.

"O să le fac plângere. Atât Monicăi, cât şi bodyguarzilor ei. O să le prezint autorităţilor filmările pe care le am şi voi aştepta ca organele abilitate să soluţioneze problema. Am fost vânătă pe mâini, de la cât m-au strâns. Am fost abuzată şi sechestrată în parc de bodyguarzii Monicăi Gabor şi nu voi trece peste acest lucru", a declarat jurnalista.

Mai multe