VIDEO Secretul picioarelor tonifiate ale Dianei Bart! Prezentatoarea Click! dezvăluie reţeta ei de frumuseţe

2 aprilie 2014 21:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Diana Bart (32 de ani) este o femeie fericită care nu îşi face griji pentru silueta ei, dar recunoaşte că apelează la mici trucuri pentru a fi în formă. Ea a dezvăluit în direct la emisiunea Click! de miercuri seară că îşi masează picioarele zilnic.

Mama natură a fost generoasă cu Diana Bart şi a înzestrat-o cu forme la care multe femei visează. Prezentatoarea emisiunii Click! de la Prima Tv a declarat că are mare grijă de corpul ei, iar picioarele au parte de un tratament special, în fiecare zi. Întrebată de colegul ei de platou, Alexandru Constantin, cum se întreţine, ea a răspuns sincer:    

"E nevoie de o mână bună pentru picioare. Trebuie un masaj, zilnic cu un ulei special. Nu cred că am nevoie de ajutorul nimănui, pentru că eu îmi masez singură picioarele", a spus zâmbind Diana Bart.

Frumoasa prezentatoare a debutat la postul local braşovean RTT, iar după trei ani a intrat în echipa PRO TV Braşov, unde a fost reporter, corespondent şi prezentator timp de mai bine de patru ani. A venit apoi în Bucureşti, la pupitrul ştirilor de la DIGI 24, iar acum a acceptat provocarea unei emisiunii mondene la Prima TV.

Mai multe