VIDEO Sperma, soluţia pentru un ten perfect? Vedetele de la Hollywood, înnebunite după tratament

20 martie 2014 12:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedetela au lansat trenduri ciudate când vine vorba de tratamentele faciale, de la vampirism, practicat şi de Cătălin Botezatu, la placentă de oaie. Însă metoda de înfrumuseţare folosită de o bunică din Londra le întrece pe toate.

În vârstă de 67 de ani, Stella Ralfini susţine că secretul tinereţei veşnice e sperma.Într-un clip de pe Youtube, femeia explică tot ce trebuie făcut pentur un ten perfect.

"Ai nevoie de un iubit. Dacă nu ai, ştii ce e de făcut. La zece zile sau două săptămâni, trebuie să vă distraţi împreună. Când sesiunea de făcut dragoste s-a terminat, trebuie să iei nişte spermă, o pui pe faţă, o laşi 15 minute şi apoi te speli", a spus Stella.

Însă e a subliniat că bărbatul de la care iei spermă trebuie să fie sănătos şi să aibă o alimentaţie corespunzătoare. Ea a dezvăluit că a preluat acest ritual ciudat după o călătorie în India.

"Am cunoscut o femeie incredibil de frumoasă. Mi-a spus că avea aproape 70 de ani, dar arăta mult mai tânără. Pielea ei era netedă ca mătasea. A trebuit să îi aflu secretul. Mi-a spus că foloseşte o mască din sperma soţului ei, o metodă folosită de întregi generaţii din familia ei", a povestit Stella.

Mai mult, femeia susţine că sperma e cea mai sănătoasă terapie din lume, întrucât conţine minerale şi proteine care încetinesc procesul de îmbătrânire. 

Heather Locklear e adepta acestui tratament

Se pare însă că teoria Stellei nu e chiar deplasată . Şi actriţa Heather Locklear a recunoscut că foloseşte spermă pentru ten, iar tot mai mulţi dermatologi din New York oferă tratamente cu spermă.

Mai multe