VIDEO Uite ce mare s-a făcut puștiul celebru din reclame!

3 mai 2013 16:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Răzvan Ene, alias Noni, a devenit un bărbat în toată firea. Puştiul simpatic care făcea furori în urmă cu 11 ani într-o binecunoscută reclamă este doar o amintire. La cei 22 de ani, acesta are în spate o vastă experienţă muzicală, iar în prezent se pregăteşte să lanseze un nou single.

"Pot spune că m-am reinventat, acum sunt un Noni conturat şi foarte creativ. Un an de zile am lucrat să-mi găsesc o direcţie clară în muzică, iar acum pot spune că sunt pregătit să reintru în piaţă", a dezvăluit cântăreţul.

Noni a devenit celebru în anul 2002, atunci când a filmat un spot publicitar pentru brânză topită şi a rămas în mintea tuturor prin replica lui, „Dacă mă sărută data viitoare?".

Noni, în spotul publicitar care l-a făcut faimos

La acea vreme, a cucerit publicul imediat cu inocenţa lui. Doi ani mai târziu, în anul 2004, Noni a fost descoperit de regretatul Cornel Fugaru, sub îndrumarea căruia şi-a început cariera muzicală.

În acelaşi an, acesta a reprezentat România în finala concursului Eurovision Junior, la Lilehammer, Norvegia şi s-a clasat pe locul al patrulea. "A fost cel mai important moment din cariera mea", a mărturisit Noni, pentru Click!

Mai multe