VIDEO Uluitor! Primele imagini cu bebeluşul care a sfidat moartea

4 noiembrie 2013 11:43   Actualitate
Ultima actualizare:

O fetiţă de câteva zile a cucerit inimile tuturor angajaţilor unui spital din SUA. Micuţa s-a agăţat de viaţă cu toată puterea şi nu s-a dat bătută când mama ei a abandonat-o în parc.

Când a fost găsită în parc, micuţa fusese declarată moartă pentru câteva ore. Fetiţa de doar 2 zile a fost internată în spital, unde şi-a revenit spectaculor.

Autorităţile au făcut publice primele imagini cu bebeluşa, pe care au botezat-o Jade, după numele căţelului care a găsit-o.

Stăpâna căţelului a găsit-o pe micuţă aruncată în parc, învelită într-un prosop, în interiorul unei pungi. Bebeluşul nu avea nici măcar cordonul ombilical tăiat.

Femeia de 68 de ani a mărturisit că a descoperit copilul când a fost nevoită să meargă să-şi ia câinele, care nu se mai dezlipea de tufişul în care fusese aruncată fetiţa.

„Jade a crescut înconjurată de copii, iubeşte bebeluşii şi atunci când a văzut-o pe micuţă în tufiş nu a mai vrut să plece de acolo până când nu s-a convins că am văzut copilul", a spus stăpâna căţelului.

(foto: Caters)

Mai multe