VIDEO Urât! Octavia Geamănu, scoasă din videoclipul Directiei 5 după despărţirea de Marian Ionescu

6 aprilie 2014 9:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că relaţia dintre Octavia Geamănu şi Marian Ionescu nu a avut un final tocmai frumos. După despărţirea de liderul formaţiei Direcţia 5, Octavia Geamănu a fost scoasă din cel mai recent videoclip al trupei.

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta Antena 1 îşi anunţa încântată prietenii virtuali că o vor putea vedea în viitorul clip al formaţiei Direcţia 5, alături de iubitul ei de atunci, Marian Ionescu. Se pare însă că Octavia Geamănu nu s-a putut bucura de lansarea clipului, din cauză că, după despărţirea de Marian Ionescu, cadrele cu ea au fost scoase la montaj.

"De ce iubim...?:) Cei de la Directia 5 ne pun tot felul de intrebari in noul lor clip. Da, azi s-a filmat. Si, da, o sa ma vedeti cand o sa-l urmariti!:) De-abia astept sa-l incheie regizorul Petre Nastase. Va imbratisez:)", scria în urmă cu câteva săptămâni extreme de încântată Octavia Geamănu pe o reţea de socializare.

În urmă cu o săptămână prezentatorii emisiunii Click!, Diana Bart şi Alexandru Constantin, au dezvăluit în premieră că Marian Ionescu şi Octavia Geamănu nu se mai căsătoresc.

Mai multe