VIDEO/FOTO Incredibil! Vezi imagini cu sosia preşedintelui Obama, în carne şi oase!

24 noiembrie 2014 15:51   Actualitate
Ultima actualizare:

De fiecare dată când merge pe stradă, de unul singur, atrage toată atenţia asupra lui! Louis Ortiz (44 de ani) este sosia perfectă a preşedintelui American Barack Obama (53 de ani). De curând (13 noiembrie 2014), acesta a vizitat capitala Danemarcei, Copenhaga.

Louis Ortiz se aseamănă izbitor cu Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii! Tot mai des i se întâmplă să capteze privirile celorlalţi, potrivit nationaljournal.com.

Sosia preşedintelui a realizat, de curând, un documentar “Bronx Obama”, peliculă regizată de Ryan Murdoch. Ortiz îşi trăiește viața în mod firesc, doar că, spre deosebire de președintele Obama, el nu are o echipă de consilieri pe probleme politice şi o armată de agenți secreţi care să-l protejeze la orice oră.

Totul a început când un prieten apropiat a subliniat asemănarea izbitoare a lui Ortiz cu preşedintele Obama. Nasul, ridurile feţei şi ale frunţii - acestea sunt doar câteva dintre punctele de asemuire izbitoare a celor doi bărbaţi. Ortiz a recunoscut că a fost interesat de politică doar după ce şi-a dat seama de asemănarea stranie cu Obama. În plus, aceasta a declarat că, în mare parte, este de acord cu politica pe care o duce preşedintele american.

Mai multe