VIOLATORUL, înhăţat de iubitul victimei

13 ianuarie 2010 21:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Vinerea trecută, Victor Stroe a intrat în clădirea Universităţii Politehnica din Capitală, spunând tuturor că face un sondaj de opinie.

Sub pretextul că este în sprijinul studenţilor din provincie, bărbatul de 33 de ani a ademenit o studentă, în vârstă de 21 de ani, din Galaţi, cu care a mers într-o sală de curs.

A încuiat uşa şi a trecut imediat la atac. Ameninţată cu moartea, victima a tăcut şi a făcut tot ce i-a cerut atacatorul. Bestia a întreţinut raporturi sexuale cu fata şi a dispărut fără urmă după ce şi-a satisfăcut plăcerile animalice.

Totul s-a petrecut în apropiere de o clasă de la etajul trei, unde se desfăşurau cursuri. A doua zi, Stroe a agăţat o puştoaică de 16 ani pe care a dus-o în scara unui bloc din sectorul 6.

În timp ce încerca să o dezbrace, minora l-a lovit pe atacator şi a reuşit să fugă din bloc. Violatorul a fost reţinut, ieri, după ce victima minoră l-a recunoscut în timp ce fuma o ţigară pe balcon.

Violatorul vindea CD - uri la o tarabă din Piaţa Crângaşi. Mai întâi, Stroe a primit corecţia necesară şi apoi a fost dus la Poliţie chiar de iubitul fetei.

Bărbatul a mai fost condamnat la zece ani de închisoare, tot pentru viol. Probele în acest dosar sunt insuficiente, astfel încât violatorul nu a fost prezentat judecătorilor pentru eliberarea mandatului de arestare.

Mai multe