Viorel Lis, probleme de sănătate. Fostul primar al Capitalei a ajuns de urgenţă la spital!

9 aprilie 2013 18:03   Actualitate
Ultima actualizare:

De ceva ani, Viorel Lis are probeme din cauza diabetului şi a unor probleme la coloană, necesitând tratament zilnic. În utlimile săptămâni, fostul edil al capitalei a acuzat vertij şi dureri la nivelul capului, simptome ce l-au determinat să meargă imediat la un medic. Prima vizită a făcut-o în urmă cu două săptămâni, când i s-au făcut analize, un control RMN la cap şi alte investigaţii, iar astăzi a mers la o clinică particulară de pe strada Matei Voievod din Bucureştipentru o altă consultaţie şi pentru a i se efectua o ecografie Doppler.

„Am nişte probleme de circulaţie la nivelul capului care mi-au dat dureri şi ameţeli. Venele mi se blochează şi poate fi riscant. Doctorii mi-au spus că nu e nimic grav dar trebuie să urmez un tratament. Oana ştie mai bine reţeta. Am peste 15 pastile pe care le iau zilnic, şi m-au costat 400 de lei", ne-a spus Viorel Lis.

După această experienţă, bărbatul în vârstă de 69 de ani trebuie să îşi urmărească tensiunea şi glicemia frecvent şi are nevoie de mai mult repaos. Medicii i-au spus că, din cauza problemelor de sănătate, poate suferi un atac vascular.

Mai multe