Viorel Lis şi-a injectat acid hialuronic pentru Oana. Ambiţia lui: «Acum îmi caut una mai tânără»

17 aprilie 2013 20:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a trecut pragul medicului estetician Kasim Abu Baker pentru a beneficia de priceperea acestuia în materie de întinerire. Acesta şi-a făcut operaţia estetică în direct, toată procedura fiind transmisă de Acasă TV.

Lis şi-a injectat acid hialuronic în faţă, pentru a-şi estompa ridurile pe care le are. Medicul a explicat despre ce este vorba cu exactitate.

"Este o procedură simplă, care ajută tenul să îşi recapete forma din tinereţe. Se injectează un complex de minerale şi amino acizi, împreună cu acid hialuronic", a povestit Kasem Abu Baker.

Lis s-a lăsat pe mâinile esteticianului pentru a deveni mai atrăgător

Fostul primar a glumit pe seama acestei intervenţii, mărturisind că a apelat la medicul estetician pentru a ţine pasul cu frumuseţea soţiei lui, Oana.

"Eu vreau să nu se vadă diferenţa de vârstă. Dacă o să par mai tânăr decât ea, asta e. Divorţez şi văd eu apoi.  Plec şi îmi caut alta mai tânără", a spus Viorel Lis.

Oana i-a răspuns în acelaşi ton glumeţ. "Nu se operează pentru mine. De câte ori mergem la un eveniment, Lis se uită numai după tinerele. De asta vrea el să fie tânăr", a spus blonda.

Mai multe