Virgil Ianţu îşi pregăteşte relansarea muzicală

2 octombrie 2013 16:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Mereu la patru ace. Virgil Ianţu (41 de ani) a apărut de fiecare dată în costum, la televizor sau la evenimentele mondene la care a fost invitat.

Aşa l-am surprins şi în timpul liber, la sfârşitul lunii septembrie, în Centrul Vechi. Am aflat, apoi, că fostul prezentator tv era tot la serviciu. Virgil se pregăteşte de o revenire pe scena muzicală, iar pentru asta a avut nevoie de o şedinţă foto. A schimbat câteva costume, unele create de Alexandru Ciucu, a angajat un fotograf profesionist şi a realizat o şedinţă foto în centrul Capitalei.

După ce a cântat în trupa lui Ştefan Bănică jr., Virgil nu şi-a mai canalizat atenţia spre muzică, ci s-a concentrat pe proiectele de televiziune. De când a părăsit postul Kanal D, la sfârşitul anului trecut, Ianţu a revenit la prima dragoste.

Artistul pune la cale revenirea pe plan muzical de mai bine de doi ani şi zilele acestea este pe cale să semneze un contract cu o importantă casă de discuri din România. Apoi, va lansa un material discografic la care a lucrat cu o trupă numeroasă de instrumentişti. Melodii mai vechi româneşti vor fi interpretate de Ianţu într-o manieră inedită. Până când piesele sale vor fi ascultate, iată-l pe Ianţu în toiul pregătirilor de lansare. Fotoreporterii Click! l-au surprins în Centrul Vechi la treabă, la şedinţa foto care se voia secretă.

Mai multe