«Virgina din Caracal» lucrează pentru italianul care a dezvirginat-o

22 noiembrie 2009 19:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Vă mai amintiţi de Alina Percea? E tânăra care a şocat o ţară întreagă când, în urmă cu mai bine de o jumătate de an, şi-a scos virginitatea la licitaţie, pe internet. Atunci avea nevoie de bani ca să meargă la liceu. Azi, a uitat de şcoală şi de părinţi: îşi împarte viaţa chiar cu bărbatul care i-a cumpărat fecioria.

Lipsa banilor necesari pentru continuarea studiilor. Aceasta a fost motivaţia puştoaicei de 18 ani din Făcoiu, judeţul Olt, pentru gestul său ieşit din comun.

În realitate, însă, Alina nu şi-a dorit nici măcar o secundă să revină acasă.

"A fost o vrăjeală. De când a plecat, din ianuarie, până acum, nu a venit deloc acasă, măcar să ne vadă. A spus că ia banii de la licitaţie şi vine la liceu, în Caracal. Ne-a sunat zilele trecute să ne spună că s-a mutat cu italianul ăla care a dezvirginat-o pe 10.500 de euro. Ăla are 40 de ani, e afacerist şi ea zice că-i place de el şi că îi este bine. Cică lucrează la barul unde e el patron", ne-a mărturisit Gheorghe Cochinţu (34 de ani), tatăl vitreg al Alinei Percea.

Bărbatul spune că a făcut tot ce i-a stat în puteri ca s-o aducă înapoi acasă, dar, în cele din urmă, s-a resemnat.

«S-a vândut» cu 10.500 de euro

Alina Pecercea şi-a scos virginatea la licitaţie pe site-ul german de matrimoniale www.gesext.de, în luna martie. Pentru a-şi dovedi inocenţa, tânăra a prezentat şi un „ceritficat de virginitate" eliberat de medicul ginecolog.

După câteva săptămâni, licitaţia puştoaicei a avut şi un câştigător: un om de afaceri italian, în vârstă de 41 de ani.

Noaptea de amor s-a consumat în luna mai, într-o cameră de hotel din Veneţia, printr-o partidă de sex neprotejat, aşa cum a povestit chiar românca.

Mai citeşte:

Doar 30 de dolari şi poţi fi virgină din nou!

Cream: «Sunt virgină!». Oare?!

Mai multe