Virgina din Caracal s-a vândut pentru 10.000 €, dar tot săracă e

26 mai 2010 18:05   Actualitate
Ultima actualizare:

A plecat de-acasă ruptă de foame, săracă, vai de ea. S-a vândut pe 10.000 de euro şi s-a întors, acum, acasă...cam la fel cum a plecat. Este povestea adolescentei care şi-a vândut virginitatea la licitaţie, pe internet, spusă chiar de oamenii din Odăi, satul în care Alina Percea a copilărit.

În ianuarie 2009, a fugit de acasă. La muncă, în străinătate, spunea atunci fosta elevă a Liceului Agricol din Caracal.

Nu a găsit de lucru, iar, două luni mai târziu, sărăcia a împins-o la un gest extrem: şi-a scos fecioria la licitaţie pe un site german de matrimoniale.

Ca într-o telenovelă cu happy-end, Alina s-a logodit cu italianul care i-a oferit 10.000 de euro pentru prima noapte de amor, s-a mutat la el şi, timp de un an şi jumătate, nu a mai vrut să audă de familia care o aştepta acasă.

Până deunăzi, când tânăra şi-a luat inima în dinţi şi s-a întors în ţară să-şi viziteze rudele şi prietenii.

„Nu ne-a adus absolut nimic de acolo. Nici cadouri, nici bani. Nu ştim unde lucrează, cât câştigă, nu a vrut să ne spună nimic. Am rugat-o să mai stea. Dar nu a rămas decât trei săptămâni. Înţeleg, aici, sunt multe greutăţi, nu e ca acolo, în străinătăţuri. La o săptămână după ce a plecat, părinţii ei s-au despărţit. Neînţelegerile, neajunsurile...", spune Jana Cochinţu, 65 de ani, bunica Alinei.

Alex Cochinţu (8 ani) şi-ar fi dorit ca surioara lui mai mare să nu mai plece de lângă el. A aşteptat-o să se întoarcă un an şi jumătate, iar, acum, că a venit, a stat cu el trei săptămâni şi a fugit înapoi.

„Mi-e dor de ea şi o iubesc, chiar dacă nu mi-a adus decât dulciuri de-acolo de unde o fi ea. Aş vrea tare mult să se întoarcă acasă", ne-a mărturisit copilul.

Bunica şi frăţiorul Alinei spun că tânăra nu le-a adus nici un cadou când s-a întors din Italia

Mai multe