Vivi din «Iubire şi onoare» îngrijeşte copii bolnavi

6 ianuarie 2011 15:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Irina Antonie, actriţa care o interpretează pe Vivi din “Iubire şi onoare”, telenovela care va reîncepe din luna ianuarie la Acasă TV, îşi dedică timpul liber îngrijirii copiilor bolnavi.

De sărbatori, Irina Antonie împreună cu alţi colegi de la UNATC au fost să colinde şi să dăruiască cadouri copiilor de la Secţia de Ortopedie a Spitalului “Marie Curie”:

Ne-am împărţit astfel încât fiecare să ia măcar câte un cadou pentru un băieţel sau pentru o fetiţă. M-au copleşit emoţiile cu adevărat atunci când i-am văzut pe copiii adunaţi să ne asculte pe noi cântând colinde”, spune Irina Antonie.

Irina s-a ataşat foarte tare de Florin, un băieţel de 10 ani

 “Am mers la fiecare să împărţim cadourile şi eu am fost la Florin, un băieţel tare ruşinos. Toţi se strânseseră în jurul lui să îi dea dulciuri, fructe şi cadouri încât se uită doar în jos şi nu vorbea cu nimeni. Ne-am împrietenit când am rămas noi doi şi l-am ajutat să deschidă cadoul.

Îi luasem un Monopoly cu maşini, dar nu părea foarte încântat şi i-am spus că eu nu îl cunoşteam şi nu ştiam ce cadou şi-ar dori, dar i-am promis că dacă îmi spune, vin în ziua următoare cu ce îşi doreşte el. Şi aşa am ajuns să sărbătorim împreună ziua lui de naştere”, povesteste Irina.

Telespectatorii o pot revedea pe Irina Antonie într-un nou sezon plin de acţiune şi suspans al telenovelei “Iubire şi onoare”, care va reîncepe din luna ianuarie, pe Acasă TV.

Mai multe