Vladimir Putin a cântat la un concert caritabil - VIDEO

11 decembrie 2010 15:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Printre vedetele invitate la această gală figurau Sharon Stone, Monica Belucci şi Mickey Rourke, informează Guvernul rus pe site-ul său, adăugând că Putin a stat la o masă la care se afla actriţa italiană Ornella Muti, transmite Mediafax.

Întrebat dacă acceptă să cânte, vineri seara, Vladimir Putin a răspuns: "La fel ca majoritatea oamenilor, eu nu ştiu nici să cânt, nici să dansez, dar îmi place să o fac". Apoi s-a îndreptat spre scenă şi s-a aşezat la pian.

Putin şi Medvedev conduc Rusia de la masa de biliard - FOTO

Putin i-a cerut lui Abramovici să finanţeze organizarea CM-2018

Putin este „masculul alfa” şi Berlusconi este "ineficient"

El a ales să cânte "Unde începe patria mamă", un cântec celebru din perioada sovietică, pe care l-a mai interpretat la pian în iulie, cu un grup de zece agenţi ruşi acuzaţi de spionaj şi expulzaţi de Statele Unite.

Putin a luat apoi microfonul şi a încântat publicul cântând în engleză puţin din melodia "Blueberry Hill", a lui Louis Armstrong, acompaniat de o formaţie de jazz.

Un reportaj al televiziunii ruse l-a arătat pe premier în mijlocul unei mulţimi de vedete, alăturându-se formaţiei ruse de rock Zemlian, pentru a cânta melodia favorită a cosmonauţilor, interpretată în mod tradiţional la cosmodromul Baikonur, înaintea oricărei lansări.

La sfârşitul lui noiembrie, în timpul unui summit privind salvarea tigrului, la Sankt Petersburg, premierul rus i-a mulţumit actorului american Leonardo DiCaprio pentru prezenţa sa, în pofida problemelor de avion, spunându-i că este "un bărbat adevărat".

Într-o conversaţie călduroasă cu liderul rus, Leonardo DiCaprio a evocat originile sale ruse, afirmând că doi dintre bunicii săi erau ruşi şi se numeau Smirnov.

Mai multe