Voicu, mai bun pe şantier decât la cratiţă

21 martie 2010 16:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Cei mai frumoşi bărbaţi ai Planetei îşi umflă muşchii în Coreea de Sud, în aşteptarea finalei de sâmbătă a concursului Mister World. Printre aceştia, şi al nostru Voicu Pânzar, care excelează la probele de bărbăţie, dar o dă în bară la cele casnice.

Ca-n armată! Aşa a trăit Voicu Pânzar ultimele zece zile, petrecute în cantonamentul din Coreea de Sud, iar chinurile vor lua sfârşit abia sâmbătă, când va avea loc marea finală „Mister World".

Mai citeşte:

«Nu e altul mai frumos ca Voicu în România»

Va face Voicu mare  brânză la Mister Universe?

Bote şi Voicu, chef nebun în Austria

Fostul şofer al lui Moni şi-a luat apartament de 500.000 €!

Atletism, paint-ball, ciclism, karate, antrenamente de fitness, întreceri artistice, muncă în construcţii, dar şi probe culinare, toate acestea au fost testele istovitoare pe care le-au înfruntat cei 74 de „Feţi Frumoşi", împărţiţi în patru echipe.

Manechinul s-a fâstâcit la bucătărie

Românul nostru s-a descurcat admirabil acolo unde a fost nevoie de muşchi şi de efort fizic, însă a sfeclit-o ieri, la proba de gătit, echipa sa clasându-se pe locul al doilea.

Ce-i drept, nici n-a fost floare la ureche, întrucât concurenţii au fost puşi să prepare bibimbap, un fel de mâncare coreean, cu orez şi şase tipuri de legume, juriul fiind necruţător.

Voicu, victorios după o zi în construcţii

Probabil, fostul şofer al Monicăi Columbeanu s-a resimţit după ziua precedentă, când a muncit pe brânci pe şantier, încercând să ridice un adăpost pentru oamenii străzii.

Echipat corespunzător, cu mănuşi, mască şi cască de protecţie, frumuşelul Voicu i-a dat gata pe toţi cu vrednicia lui, iar drept răsplată, organizatorii i-au pus poza la „panoul de onoare", pe site-ul oficial al concursului.

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Voicu Pânzar...

Mai multe