Vrea 10.000 de euro de la proful cu care a făcut sex

21 septembrie 2010 18:02   Actualitate
Ultima actualizare:

400 de milioane de lei. Acesta este preţul tăcerii stabilit de Delia-Ioana T., fata din Giurgiu care a făcut sex cu Ion Velicu, 55 de ani, profesorul ei de geografie.

Eleva a declarat pentru „Click!" că s-a constituit parte civilă în procesul deschis împotriva profesorului Ion Velicu şi că cere daune. Fata cere 400 de milioane de lei vechi pentru „a uita" de incidentul de astă-vară, susţine Maria Velicu, soţia dascălului acuzat că ar fi făcut sex cu eleva lui.

Profesorul acuzat că a făcut sex cu o elevă: «M-am culcat cu Delia, dar ea m-a sedus!» VIDEO

Eleva îi făcea sex oral în fumoarul şcolii

Femeia crede că acţiunea întreprinsă de Delia a fost premeditată şi că fata nu a vrut altceva decât să îl distrugă.

„Totul a fost bine gândit de această fată, nu s-a întâmplat niciodată ca ei să fi făcut sex în fumoar sau acasă la noi, în timp ce era la meditaţie. Soţul meu a crezut în ea, a vrut să o îndrume spre un drum bun şi ea a premeditat tot. Acum ne cere daune de sute de milioane", mărturiseşte soţia profesorului.

"Delia e cuminte şi ascultătoare. Am grijă de ea şi o duc şi o iau de la şcoală de câte ori am timp”Florin, iubitul Deliei

Iubitul Deliei, Florin A., de 22 de ani, consideră că Ion Velicu minte când susţine că Delia l-ar fi sedus. Florin este împreună cu Delia de două luni şi spune că ţine foarte mult la ea şi că ceea ce spune lumea despre ea, inclusiv dascălul cu care fata a făcut sex, nu e adevărat.

Mai multe