«Vreau să-mi deschid un restaurant pentru prieteni»

19 martie 2014 20:27   Actualitate
Ultima actualizare:

"MasterChef" a devenit una dintre cele mai populare emisiuni. Au trecut deja trei sezoane de când o vedem la televizor, dar niciodată nu i-am surprins pe jurați emoționați.

Marți, însă, șefii bucătari nu și-au putut stăpâni lacrimile. Dorin Stan, un concurent de 46 de ani, din Ştefăneşti, a reușit să-i emoționeze cu preparatul său: o prăjitură cu bulion.

Acum, că a reușit să pună mâna pe șorțul mult-râvnit, Dorin vrea să facă performanţă în arta culinară şi să-şi deschidă un restaurant. Și-a propus să-i convingă pe oameni că, deşi şi-a pierdut două degete de la mâna dreaptă într-un accident de muncă, poate găti meniuri delicioase.

"Gătesc acasă în fiecare zi. Nu particip la «MasterChef» pentru bani, ci pentru experienţă. Visul meu e să am un restaurant cu mâncare gătită la foc mic, cu opt mese, un local liniştit, unde să-ţi poţi întâlni prietenii", îşi imaginează el. Dorin Stan a gătit prima oară în jurul vârstei de şapte ani, când a vrut să o ajute pe o vecină la un aluat pentru clătite.

Mai multe