Vrei să ieşi ieftin la nuntă? Ia-ţi rochie de mireasă din hârtie igienică!

12 iunie 2014 15:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Ca orice mireasă, visezi la nunta perfectă, dar buzunarul e prea subţire pentru pretenţiile tale? Dacă vrei să fii sigură că invitaţii nu vor da prea repede uitării ziua nunţii tale, surprinde-i într-un mod neobişnuit.

11 suluri de hârtie igienică, nişte bandă adezivă şi puţin lipici! De atât a avut nevoie o americancă pentru a realiza o rochie de mireasă nonconformistă. Crea­toa­rea de modă a demonstrat că nu e nevoie de materiale fine să fii unică în ziua nunţii. Costă doar 45 de lei.

Vă amintiţi povestea Cenuşăresei? Ei bine, o „zână" a decis să transforme un PT Cruiser într-o caleaşcă de vis. Creaţia ruşilor de la Exclusive Limo satisface toate pretenţiile mirilor cu fiţe, care-şi doresc o nuntă de basm. Interiorul este princiar, ambianţa schimbându-se datorită luminilor LED în diverse culori.

“Limuzina-caleaşcă” pentru o prinţesă

Ia-ţi biserica în spinare! O companie din Spania a inventat biserica gonflabilă pentru nunţi. Înaltă de aproape 4 metri, biserica portabilă, ce imită fidel una adevărată, poate găzdui 60 de invitaţi. Unde mai pui, că-ţi ia doar două ore să o pui pe picioare.

Biserica gonflabilă e în picioare în numai două ore

Ultima fiţă în India! Să pleci de la biserică într-un bolid ultimul răcnet tras de măgăruşi. Preocupaţi probabil de preţul benzinei, o pereche de miri şi-au înhămat la Jaguarul de 90.000$ 6 asini. Doar aşa puteau trece neobservaţi de curioşi.

6 măgăruşi fiţoşi trag bolidul de 90.000 $

Îngroziţi-vă invitaţii cu propriile capete însângerate! Un cuplu de americani au ţinut morţiş să aibă un tort de nuntă cum nimeni n-a mai avut. Ei şi-au băgat nuntaşii în sperieţi cu un tort cu marţipan inedit.

Capetele tortului arată ca şi când abia au fost retezate

Mai multe