Vrei să stai la Hotelul James Bond? Costă 8.000 de dolari pe noapte

9 aprilie 2014 18:53   Actualitate
Ultima actualizare:

O surpriză pentru iubitorii celui mai faimos spion al tuturor timpurilor! Vizitatorii cu dare de mână pot petrece o vacanţă de neuitat în Goldeneye resort, un luxos hotel inspirat din filmele cu James Bond.

Pentru 8.000 $ (25.900 lei) pe noapte, vizitatorii se pot caza în superba reşedinţă a creatorului lui James Bond din Jamaica. Încăperile, piscina şi grădinile amintesc de decorurile din filme şi actorii care l-au întruchipat pe faimosul agent, cum ar fi Sean Connery, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Hotelul are un aspect de casă conspirativă

Într-un salon, rulează în permanenţă filme cu James Bond. Vilei, situată în apropiere de oraşul Oracabessa, i s-a dat un aspect de casă conspirativă. Vizitatorii au ocazia de a se aşeza la biroul în care Ian Fleming a scris cele 14 romane care îl au ca personaj pe agentul 007.

Dormitoarele arată ca în peliculele cu  faimosul spion

El a achiziţionat această proprietate în 1946. Vila a fost cumpărată de celebrul cântăreţ de muzică reggae Bob Marley în 1976, la 12 ani după moartea scriitorului, care la rândul lui a vândut-o actualului proprietar, Chris Blackwell. El a transformat-o în Hotelul James Bond, inspirat după filmele cu celebrul spion.

Salonul e spaţios şi decorul îţi dă impresia că trăieşti în filmul Bond

Mai multe