Vreţi delicatese? Gustaţi din laptele nevesti-mii!
Un bucătar din New York s-a hotărât să-i vina în ajutor soţiei care a născut acum două luni.
Femeia avea atât de mult lapte, încât şi-l depozita în frigider, aşa că soţul ei s-a hotărât să îl pună pe lista felurilor de mâncare deosebite din meniul oferit de restaurantului său din New York.
"Dacă eşti bucătar-şef eşti curios despre tot ceea ce înseamnă arome şi atunci întotdeauna vei căuta ceva nou şi vei dori să vezi ce poţi să faci cu el", spune Daniel Angerer.
Inventivul bucătar a publicat, pe blogul personal, reţeta produselor obţinute din laptele soţiei sale şi câteva fotografii ale acestor preparate (foto dreapta şi jos). Poate vi se pare surprinzător, însă, comentariile cititorilor blogului sunt preponderent pozitive, aceştia apreciind ideea lui Daniel. Oricâte prejudecăţi am avea, nu putem să nu recunoaştem că, cel puţin în fotografii, arată delicios.
Citeşte şi:Italia: primul corn cu lapte uman50 €, o masă la restaurantul poleit cu aurVaca bogată în calciu! Îşi suge laptele direct din uger - VIDEO