Walter Zenga face reclamă la ţigări de plastic

28 ianuarie 2010 6:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al celor de la Palermo face reclamă la ţigările de plastic în presa din Peninsulă. Producătorii acestora i-au mulţumit oficial pe site-ul din Italia.

Pe prima pagină a ziarului ¨Gazzetta dello Sport¨, a apărut o casetă publicitară în care Walter Zenga sfătuieşte fumătorii să folosească produsul ¨Paipo¨.

Potrivit paginii electronice dedicată produsului, ¨Paipo¨ este o alternativă pentru fumătorii care doresc să se lase de fumat. Walter Zenga este imaginea din Italia pentru acesta.

Pe site-ul producătorului, produsul este descris ca fiind un dispozitiv de plastic care are forma unei ţigări şi care se ¨fumeaz㨠la fel ca o ţigară, fără a avea efectele nocive ale acesteia.

Dispozitivul arată ca un tub de plastic, care nu se aprinde ca o ţigară şi emană o substanţă aromatică pentru cel care îl foloseşte. Aceasta poate fi de mentă, grapefruit sau scorţişoară.

O cutie care conţine trei Paipo, costă aproximativ 5,8 euro şi o ¨ţigar㨠îşi menţine aroma timp de 24 de ore. Produsul a fost inventat în Japonia şi a înregistrat o creştere mare în vânzări în ultimii ani.

Pe site-ul de distribuţie al ţigării de plastic din Italia , i se aduc mulţumiri lui Walter Zenga pentru că promovează acest produs.

Vezi cum arată ţigările pe care le promovează Zenga

Mai multe