Wilmark îşi doreşte să adopte o fetiţă! De ce nu poate face asta

30 octombrie 2013 5:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Wilmark a mărturisit că-şi doreşte foarte mult să aibă o fetiţă, însă problemele pe care soţia sa le-a întâmpinat la naştere o împiedică pe aceasta să mai aducă pe lume un nou bebelus. Fostul coregraf de la "Dansez pentru tine" a mărturisit că nu a renunţat la această dorinţă şi că plănuieşte să adopte o fetiţă.

Wilmark a dezvăluit faptul că medicul le-a recomandat ca soţia sa să evite o nouă sarcină şi că din această cauză s-a gândit la varianta adopţiei. Coregraful a mărturisit că există o mică problemă însă: trebuie să-şi convingă şi soţia.

"Pe viitor, vreau să înfiem o fetiţă, dar trebuie să o conving pe Ioana. Naşterea nu a fost uşoară pentru ea şi, din acest motiv, am renunţat la ideea de a face şi o fetiţă. La ultimul băiat a avut complicaţii la naştere, nu a fost bolnavă. Recomandarea doctorului a fost să nu mai facă un bebe", a mărturisit acesta pentru ring.

Wilmark si soţia sa, Ioana, sunt căsătoriţi de cinci ani şi au împreună doi băieţei: Luca (5 ani) şi Nacio Joakin (1,5 ani).

Wilmark s-a distrat cu copiii în parc! Uite ce drăgălași sunt!

Wilmark îşi înşală soţia? Dansatorul este surprinzător de sincer

EXCLUSIV! Wilmark: «Am primit oferte de la mai multe televiziuni»

Mai multe