«Zâna» Andreea Marin-Bănică, cu fustă mini în parc! FOTO

21 iunie 2011 16:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Îmbrăcată cu o bluziţă vaporoasă şi cu o fustă şic, Andreea Marin şi-a dat întâlnire luni, în Herăstrău, cu un om de afaceri şarmant. Ea a scos din maşină un cadou imens, pe care i l-a dăruit bărbatului îmbrăcat la patru ace.

Andreea Marin este o fire prietenoasă, aşa că şi oamenii de afaceri, cu care colaborează, o simpatizează. Fotoreporterii Click! au surprins-o, în urmă cu două zile, în timp ce aştepta, nerăbdătoare, un bărbat, pe aleile Parcului Herăstrău. Soţia lui Ştefan Bănică jr. a renunţat, pentru această întâlnire, la pantaloni şi la rochiile foarte lungi şi a trecut la colecţia de vară, fusta şic punându-i în evidenţă picioarele lungi.

Andreea şi chipeşul bărbat au stat de vorbă la un suc

Cu o întârziere de 10 minute, chipeşul afacerist şi-a făcut apariţia, fiind întâmpinat, de „Zâna Surprizelor", cu un imens cadou.

Apoi, ei s-au retras la o terasă de fiţe, unde au schimbat câteva vorbe şi s-au răcorit cu un suc natural, Andreea întreţinând atmosfera cu câteva glumiţe.

“Zâna” i-a oferit acestuia de ziua lui un cadou

Contactată telefonic, bruneta ne-a dezvăluit care a fost scopul întâlnirii: „ Este un partener de afaceri, cu care m-am întâlnit ca să-i ofer un cadou, pentru că duminică a fost ziua lui de naştere. Eu şi soţul meu nu am putut ajunge la petrecere, deoarece am fost invitaţi la botezul lui David, fiul lui Cătălin Măruţă".

Citeşte şi:

Vilele vedetelor! Andreea Marin, Mircea Radu, Borcea, Romaniţa sau Inna au dat sute de mii de euro - FOTO

Andreea Marin, oripilată de difuzarea înmormântării Mădălinei

Mai multe