«Zâno», ai probleme cu soacra?

13 octombrie 2010 17:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Vremurile în care Andreea Marin şi soacra ei erau ca mamă şi fiică sunt de mult apuse. Cele două s-au evitat, marţi seara, la lansarea albumului „Super Love", ba, mai mult, s-au tratat reciproc cu spatele, timp de câteva ore.

Andreea Marin donează sânge pentru un bolnav de leucemie

Andreea Marin Bănică: «Nu simt nevoia să mă victimizez»

Relaţia dintre Andreea Marin şi soacra ei a fost una strânsă în primii ani de căsnicie cu Ştefan Bănică jr., dar în ultima vreme lucrurile par că au luat o cu totul altă întorsătură.

Dacă cele două obişnuiau să meargă împreună la cumpărături, să iasă la evenimente mondene sau să o plimbe pe Violeta în parc, toate acestea au devenit acum o simplă amintire.

Cele două femei din viaţa solistului au răspuns prezent marţi seara, la evenimentul de lansare a albumului „Super Love", însă, surpriză, s-au ignorat pe tot parcursul petrecerii.

Mereu ocupată să dea interviuri şi să fie o gazdă bună pentru ceilalţi invitaţi, pe care i-a întâmpinat personal, „Zâna" a uitat cu desăvârşire de soacra sa. Andreea a tratat-o cu spatele pe Sanda Liteanu inclusiv atunci când au nimerit amândouă la aceeaşi masă, nepăsându-i nici măcar de blitz-urile aparatelor de fotografiat care au stat aţintite asupra ei toată seara.

Pe de altă parte, Marin a reuşit să joace perfect rolul gazdei ideale pentru toţi prietenii solistului. Astfel, ea a stat mult la taclale cu Simona Pătruleasa şi cu soţul ei, Sabin Ivanof, cu Virgil Ianţu, Nicu Alifantis şi cu mulţi alţi apropiaţi ai familiei.

Ştefan a compus o melodie pentru fiica sa!

„Cântec pentru Violeta" e piesa pe care Ştefan Bănică Jr i-a dedicat-o fetiţei sale de aproape trei ani. Tot melodia „Super Love" rămâne preferata micuţei.

„Sper să fiu cu tine peste ani de zile, Când te voi conduce la altar/ Şi să-ţi spun mireasă/ eşti aşa frumoasă/ Mândru sunt la braţul tău să apar", sunt versurile pe care solistul i le dedică micuţei.

Mai multe