Zăvo, te-am prins la vrăjitoare! FOTO/VIDEO

21 iulie 2011 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu este disperată să-l readucă pe Pepe în braţele sale! După ce a declarat că fostul soţ este bărbatul pe care o să-l iubească toată viaţă, vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-o vizită-fulger, chiar în seara când acesta îşi serba ziua de naştere, la vrăjitoarea Vanessa.

Cu o zi înainte ca Pepe să împlinească 32 de ani, Oana Zăvoranu şi-a postat nişte filmuleţe pe contul de Facebook, în care dansa sexy în faţa oglinzii, gurile rele spunând că încearcă din răsputeri să-i atragă atenţia fostului ei soţ.

Iată mașina Oanei, parcată în curtea casei vrăjitoarei Vanessa

Miercuri, chiar de ziua lui, Oana i-a făcut un "cadou" lui Pepe, declarând în presă că este bărbatul pe care o să-l iubească întotdeauna.

Toate aceste gesturi, mai mult sau mai puţin disperate, nu au avut însă darul de a-i îmblânzi inima latin-lover-ului. Disperată, Oana a apelat din nou la ajutorul vrăjitoarelor şi a făcut o vizită-fulger, seara, când Pepe îşi serba ziua la piscină, la celebra Vanessa.

Vanessa a ieșit în stradă, supărată că e fotografiată

Pe la ora opt seara, Oana a ieşit val-vârtej din casă cărând o mătură cu ea şi s-a îndreptat spre Chitila, unde locuieşte vrăjitoarea Vanessa. Odată ajunsă la destinaţie, Oana a parcat maşina în curtea vrăjitoarei, care a ieşit repede în întâmpinarea clientei sale, purtând o rochie albă, asemenea magiei pe care o foloseşte.

Oana a intrat în casa acesteia unde a stat aproximativ o oră.

La întoarcere, Zăvoranca s-a oprit pe cheiul Dâmboviţei și a aruncat în râu câteva obiecte

Vedeta a plecat apoi spre Bucureşti şi a făcut două opriri cel puţin ciudate: prima dată pe cheiul Dâmboviţei, în dreptul Tribunalului Bucureşti, unde a aruncat ceva în apă, apoi în spatele Bibliotecii Naţionale, acolo ea repetând "ritualul".

Întrebată de fotoreporterii Click! de ce a aruncat mici obiecte în apă, coincidenţă sau nu, chiar în zona Unirii unde se află casa fostului soţ, Pepe, Oana a spus: "Eu nu fac ritualuri. În apă am aruncat chiştocuri de ţigări". Ea a găsit şi o justificare pentru mătura pe care i-a dus-o Vanessei: "Nu are aspirator acasă!".

Vezi aici GALERIE FOTO

“Vă filmez şi eu dacă voi mă pozaţi”

Cămaşa lui Pepe a trecut şi ea pe la vrăjitoarea Cireşica

În luna martie, vrăjitoarele Rovenţa şi Cireşica au adus într-o emisiune televizată o cămaşă aparţinând lui Pepe.

Cele două au dezvăluit atunci că Mărioara Zăvoranu, mama Oanei, le-a cerut să facă farmece cu ajutorul ei pentru a-i despărţi pe Oana şi Pepe. Latin-lover-ul a recunoscut că acea cămaşă îi aparţinea şi că a cumpărat-o într-una din vacanţele în care a mers cu Oana în Dubai.

Pepe a acuzat-o însă atunci chiar pe Oana că ar fi dus acest obiect vestimentar la vrăjitoare tocmai pentru a scăpa de el şi a rămâne împreună cu amantul ei, Tudy.

Citeşte si:

EXCLUSIV! Oana Zăvoranu vrea 3.000 de euro pentru sex în telenovela porno

Oana Zăvoranu a reuşit «imposibilul»: Îşi ţine hainele pe ea când dansează! VIDEO

Zăvoranca a pozat goală în Joia Mare!

Mai multe