Zăvoranca îi declară dragostea lui Pepe! Vezi ce mesaj i-a transmis artistului şi Ralucăi Pastramă

25 aprilie 2012 16:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu s-a resemnat cu faptul că Pepe nu se va mai întoarce niciodată la ea. Însă bruneta a ţinut să lămurească un singur lucru: anume că latino loverul o va va iubi toată viaţa.

Querida susţine că Pepe va rămâne al ei mereu, iar relaţia cu Raluca Pastramă, cu care urmează să aibă un copil, este doar o chestiune de moment. Oana Zăvoranu a renunţat la lupta pentru cântăreţ, dar nu şi la dragostea lui. Bruneta a mărturisit că încă îl mai iubeşte pe artist şi că îl va iubi toată viaţa.

«Aş fi ipocrită dacă aş spune că mă bucur pentru ei. Eu şi Pepe ne-am iubit extraordinar de mult, aşa cum mulţi alţii nu au făcut-o. Sunt puţin tristă când văd că astăzi este la braţul alcuiva, dar dacă iubeşti o persoană îi doreşti tot binele din lume. Inima îmi spune că Pepe nu va înceta niciodată să mă iubească pentru că în viaţă iubeşti o singură dată cu adevărat. Am realizat că am pierdut, că am greşit. Un om inteligent şi care îl respectă pe cel care l-a iubit îşi face la un moment dat o contorizare şi ajunge să accepte că sunt lucruri care trebuie să se întâmple în viaţa noastră.

Îl cunosc pe Pepe ca nimeni în lumea asta şi l-am iubit pe Pepe cum nu o să mai iubesc pe nimeni niciodată. Oricare dintre voi care s-a despărţit de iubirea lui, nu cred că s-ar fi uitat cu masochism la cum omul alături de care a stat opt ani îi spune "DA" altei persoane. E Pepe al meu şi nu ai ce să-i faci. Relaţia cu Pastramă este doar aşa, pentru o perioadă. Va rămâne Pepe al meu toată viaţa. Nu ştiu dacă va fi neapărat cu mine, poate să fie cu oricine, dar va rămâne al meu», a mărturisit Oana.

Pe de altă parte, cântăreţul o face pe mama Oanei albie de porci. Solistul spunând lucruri jignitoare la adresa Mărioarei Zăvoranu.

"Raluca e cea mai afectată, e însărcinată. Vreau să plecăm într-o vacanţă. Eu nu apar să vorbesc despre fericirile sau nefericirile altora. Ce să comentez când apare o doamnă în vârstă şi spune că soţia mea e urâtă? Să-i fie ruşine. Mărioara mă întărâtă împotriva Oanei cu tot ce spune. Aât de mult o apără încât mai rău îi face. Eu pot să o atac un an de zile doar cu ce a zis fiică-sa despre ea. Are tupeu Mărioara, nu glumă. Nu a liniştit-o nimeni. Tata mi-a spus că o să vorbească el cu ea, ca de la curvar la curvă", a mai spus Pepe, la Happy Hour, sfătuind-o pe Oana să ia atitudine în privinţa doamnei Zăvoranu.

Mai multe