Zenga, ameninţat cu demiterea

10 noiembrie 2009 10:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Preşedintele lui Palermo, Maurizio Zamparini, a afirmat că este nemulţumit de faptul că formaţia antrenată de Walter Zenga nu a înregistrat rezultate mai bune.

Palermo nu a reuşit nicio victorie în ultimele trei meciuri din Serie A, iar duminică a pierdut cu 1-3 în faţa Bologniei. Formaţia pregătită de Zenga ocupă în prezent locul 11 în campionat, deşi a fost şi pe poziţia a patra în acest sezon.

"Zenga a vorbit despre erori individuale în defensivă, dar el trebuie să-i înveţe să nu mai repete astfel de lucruri. Avem în apărare jucători precum Kjaer, Bovo sau Cassani, care sunt foarte buni. Dacă nu au reuşit să-i ţină în ofsaid pe jucătorii adverşi, aşa cum s-a întâmplat la al doilea gol, înseamnă că nu s-a muncit destul de mult la acest aspect. Am primit opt goluri în doar două meciuri în deplasare, iar acest lucru mă îngrijorează", a explicat Zamparini.

Preşedintele a comentat şi posibilitatea ca Zenga să fie înlocuit din funcţie: "Eu am o legătură cu el. Îl tratez ca pe un fiu. Este o persoană capabilă şi loială, dar aici contează rezultatele. Dacă situţia se menţine şi în următoare nouă meciuri, vom ajunge la retrogradare".

Palermo a acumulat 16 puncte în 12 etape disputate.

Mai multe