Zina Dumitrescu, la 77 de ani, locuieşte în azil, dar nu se plânge: «Am un copil foarte atent»

24 iunie 2013 13:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe 16 iunie, celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu a împlinit 77 de ani. Aceasta şi-a serbat ziua în weekendul care tocmai a trecut, alături de apropiaţi, la azilul unde locuieşte de ceva timp.

Din păcate, mulţi dintre invitaţii Zinei nu au putut ajunge la petrecere, dar creatoarea le-a găsit imediat o scuză şi nu s-a supărat prea tare pe absenţa lor.

"A fost nunta Adinei Alberts şi a lui Viorel Cataramă, aşa că mulţi s-au dus acolo. Nu e nimic, era normal să fie aşa", a declarat aceasta.

"Mama Zina" nu le-a avut aproape nici pe manechinele pe care le-a lansat în lumea modei, dar s-a bucurat de prezenţa Rodicăi Protasievici, una dintre fostele sale eleve în modelling, care a mărturisit că nu concepea să nu-i fie alături în acest moment.

Rodica Protasievici a ţinut să-i fie alături Zinei, cu ocazia zilei sale de naştere

"Nici nu mă gândeam să nu ajung la nana. Măcar că o prindeam înainte să se culce, o pupam şi îi spuneam la mulţi ani. A vrut să-şi facă ziua cu noi toate, dar uite că nu s-a putut. E şi vară, e perioada concediilor, nu se poate să fim toate", a spus fostul fotomodel.

Zina a fost însă încântată de petrecerea de care a avut parte şi s-a bucurat nespus de florile şi cadoul primite de la fiul ei, Cătălin Negreanu.

"Am un copil foarte atent. Mă răsfaţă mereu. Acum a venit cu un buchet foarte mare de flori şi mi-a luat o bluză, cadou", a povestit aceasta.

Mai multe